Despre noi

Societatea Novel Design Int. s-a înființat în anul 2005 ca o  modestă imprimerie textilă. Initiatoarea acestui proiect a fost D-na Trifan Carmen, actualmente director de producțire, care acționa deja în acest domeniu din anul 1991. De formație inginer, aceasta a abordat cu o relativă ușurință diferitele procedee de execuție din domeniu.

În timp societatea și-a dezvoltat capacitățile de producție, tehnologie și efectivul uman.

În anul 2010 societatea a făcut primii pași în era digitală și an de an a implementat echipamente și tehnologii noi în acest domeniu.

Una dintre noutățile implementate a fost printul materialului în rolă, atât pe materiale sintetice cât și pe materiale naturale. Cea mai nouă aplicație introdusă a fost printul pe materiale naturale cu 8 culori, aceasta permițând o calitate superioară a printului, culori mult mai vii și mai diversificate. După cum știm cu toții obținerea de culori vii și atrăgătoare în domeniul printurilor digitale pe materiale din fibre naturale este și a fost întotdeauna o provocare. Adăugarea a patru culori la culorile de bază a permis reproducerea fină a degradeurilor și a tonurilor deschise și îmbogățirea gamei cromatice (nuanțe posibile de a fi obținute din întreg paletarul de culori).

În domeniul printului digital societatea este dotata și cu un echipament de printare direct pe produs finit. De asemenea realizăm printuri prin tehnologia de sublimare.

În ceea ce priveste imprimeria textilă tradițională, societatea este specializată în mai multe domenii.

Know-how-ul  și  experiența dobândite fac posibila realizarea unei vaste game de tehnologii de imprimare.


Autentificare

Parola uitata?