Cele mai frecvente intrebari

Cat dureaza de la lansarea comenzii si pana la primirea acesteia?
Durata comenzii este de 3-5 zile lucratoare.

Cat costa comanda mea?
Costul comenzii este dat de pretul afisat al produselor plus TVA la care se adauga pretul de transport care este de 20Ron

Cum platesc?
Plata se face cash la livrare.

Se pot livra produsele?
Produsele se livreaza prin curier iar comanda va ajunge in 3-5 zile lucratoare la adresa specificata si pretul transportului fiind suportat de client.

Ce garantie am la produse?
Produsele au garantia oferita de producator, la fel se aplica si la print. Respectand modul de ingrijire al produselor se prelungeste viata acestora.

Primesc factura pentru produsele comandate?
Toate comenzile noastre pleaca de la noi impreuna cu factura fiscala. Astfel, la livrare veti primi produsul impreuna cu factura

Pot modifica o comanda deja facuta?
In cazul in care doriti sa aduceti o modificare comenzii deja efectuate, este necesara o solicitare scrisa, in cursul acleiasi zile sau pana la ora 12 a zilei urmatoare, pe adresa noastra de mail cu detaliile pe care le-ati primit la confirmarea comenzii si modificarile dvs.

Cum pot anula o comanda confirmata?
Puteti anula o comanda deja facuta.
Trebuie sa sunati la nr de telefon 0765.255.553 sau sa trimiteti o solicitare pe adresa de e-mail de la care ati primit confirmarea, impreuna cu detaliile comenzii pe care doriti sa o anulati, specificand nr. de comanda si data in care aceasta a fost facuta.

Autentificare

Parola uitata?